Til deg som er på vei til neste jobb
Hvordan tar du neste steg?

Vi ønsker å gjøre det lettere for deg!

Her deler vi verktøy og innhold som kan hjelpe deg å lande jobben du vil ha.

Flere av verktøyene vi deler baserer seg på boken Jobbsøkerkoden (Universitetsforlaget 2016) som er skrevet av vår egen Sverre Haugen og Olav Schewe. Boken er skrevet basert på innspill fra 130 ledere og rekrutteringsspesialister. Den inneholder konkrete råd, øvelser og eksempler som er nyttige, uavhengig av bransje, enten du søker din første jobb, eller har flere års erfaring.

Via Universitetsforlaget kan du kjøpe boken til MeyerHaugen-pris. Klikk på knappen under, legg boken i handlekurven og bruk rabattkoden "mhrabatt" når du skal betale.

CV-MAL

Det er viktig at CV-en følger formatet rekrutterere og ledere foretrekker. Her kan du laste ned Jobbsøkerkodens CV-mal i som Word-fil. Bruk den som inspirasjon når du endrer CVen du har, eller last den ned og oppdater den med egne data.

Sjekkliste for CV

Denne sjekklisten bør du gå igjennom når du er ferdig med CV-en din.
Hvis du kan sjekke av alle punkter i listen kan du føle deg litt tryggere på at CV-en din ikke inneholder de vanligste feilene.

Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over hvilke stillinger vi ansetter til akkurat nå. Kanskje finner du noe som kan være interessant for deg?


Artikler for jobbsøkere

Kan rekruttering være en positiv opplevelse - selv om en ikke får jobben?

Hold deg oppdatert!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å bli varslet når vi slipper podcaster eller artikler om rekruttering og karriere.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
SOME

Følg oss gjerne i sosiale medier