Til deg som er på vei til neste jobb

Vi har nettverket og kunnskapen til å hjelpe deg

Hvordan tar du neste steg?

Her deler vi verktøy og innhold som kan hjelpe deg å få jobben du vil ha.

Flere av verktøyene baserer seg på boken Jobbsøkerkoden (Universitetsforlaget 2016) som er skrevet av Sverre Haugen og Olav Schewe. Boken er basert på innspill fra 130 ledere og rekrutteringsspesialister. Den inneholder konkrete råd, øvelser og eksempler som er nyttige, uavhengig av bransje, enten du søker din første jobb, eller har flere års erfaring.

Via Universitetsforlaget kan du kjøpe boken til MeyerHaugen-pris. Klikk på knappen under, legg boken i handlekurven og bruk rabattkoden "mhrabatt" når du skal betale.

Kjøp boken her

CV-MAL

CV-mal som skiller seg ut

Det er viktig at CV-en følger formatet rekrutterere og ledere foretrekker. Her kan du laste ned Jobbsøkerkodens CV-mal i som Word-fil. Bruk den som inspirasjon når du endrer CVen du har, eller last den ned og oppdater den med egne data.

Sjekkliste for CV

Kvalitetssikring av CVen!

Denne sjekklisten bør du gjennomgå når du er ferdig med CV-en din.
Hvis du kan krysse av for alle punkter i listen kan du føle deg litt tryggere på at CV-en din ikke inneholder de vanligste feilene.

Ledige stillinger

Se våre ledige stillinger

Her finner du oversikten over hvilke stillinger vi ansetter til akkurat nå. Kanskje finner du noe som kan være interessant for deg?

Videokurs for jobbsøkere


MeyerHaugen tilbyr digitalt kurs til jobbsøkere.

Jobbsøkerkurset består av korte videoer som er tilpasset jobbsøkers behov i rekrutteringsprosessen. På denne måten får kandidater en innføring i aktuelle temaer og problemstillinger, uten å måtte følge en hel kursrekke.

Les mer om jobbsøkerkurset