Om MeyerHaugen

Hvem er vi og hva vil vi?

Hva vil vi?

Vi har stilt oss spørsmålet: Hvorfor er rekruttering så vanskelig?

Mange organisasjoner sliter med å få tak i de rette menneskene. Samtidig opplever mange at det er vanskelig å finne de rette jobbene. Men hvorfor er det slik? 

Dette spørsmålet er utgangspunktet for etableringen av MeyerHaugen.

Når vi jobber for å løse rekrutteringsutfordringer for våre kunder leter vi samtidig etter bedre måter å rekruttere på.

Innovasjon som støtter high tech & high touch

For å vinne kampen om de beste hodene må du utnytte mulighetene teknologi gir, men du må ikke miste den personlige relasjonen. Vi kaller balansen mellom teknologi og relasjonsfokus "high tech & high touch".

Vårt mål er å gjøre rekruttering enklere for både organisasjoner og kandidater. For å få til dette kobler vi beste praksis innen rekruttering med nysgjerrighet og vilje til å utfordre etablerte tankesett.

Når vi tester nye teknologier og prosesser har vi ett mål: Å finne bedre måter å rekruttere på. Dette har ledet til arbeidsmåter som skiller oss fra mange andre:

 • Vi er 100% papirløse. Hos oss finner du verken printere eller makuleringsmaskiner. Dette bidrar til å minske vårt klimaavtrykk og gjør det mye enklere å operere i tråd med GDPR.
 • Vi har oppdaget at podcast er et effektivt tillegg til stillingsannonser. Stillingspodcast sikrer mer relevante kandidater, mer effektive intervjuer og bedre kandidatopplevelse
 • Vi tilbyr digital nano-læring som sikrer relevant, skalerbar og effektiv kursing i rekruttering, uavhengig av geografi

Du skal merke verdiene våre når du jobber med oss

Nysgjerrighet

Kunnskap er til for å deles og uten nysgjerrighet ville vi hatt lite å dele. Vi lurer på hva som driver jobbsøkere og hvordan arbeidsgivere kan forbedre prosessene sine. Vi engasjerer oss i hvordan vi kan gjøre rekruttering bedre, og vi er alltid åpne for å prøve noe nytt.

Ekte

Rekruttering handler om tillit. Enten du er jobbsøker eller arbeidsgiver, står du sterkest når du kommuniserer et riktig bilde av deg selv. Vi som jobber i MeyerHaugen er veldig forskjellige, men vi har noen ting til felles: Vi tør å være oss selv, og elsker når du er den du er!

Raushet

Vi ønsker å hjelpe og deler gjerne gode idéer. Vårt mål er å bidra til positiv endring og det er vanskelig å få til alene. Derfor deler vi informasjon og erfaringer. Hvis andre kan bygge videre på det vi gjør, får flere glede av det. Ikke vær redd for å si i fra hvis du tror vi kan hjelpe noen. Det er det vi ønsker.

Åpenhet

Vi tror på åpenhet. Når du samarbeider med oss kan du forvente ærlige tilbakemeldinger og god informasjon. Hvis vi ser rom for forbedringer sier vi i fra. Som kandidat kan du forvente at vi i stedet for å selge en rolle til deg, gir deg et reelt grunnlag for å gjøre en vurdering.

Hvem er vi?

Petter Meyer

Managing Partner

Petter rekrutterer ledere og spesialister for en rekke større virksomheter, både i privat og offentlig sektor. Han har over tid bygget et stort nettverk av kompetente kandidater innen ulike fagfelt. Petter har bred erfaring fra krevende rekrutteringsoppdrag, både nasjonalt og internasjonalt. Han har tidligere jobbet som rekrutteringssjef i Norges Bank hvor han ledet sentralbankens arbeid med rekruttering og employer branding. Petter har vært partner i hodejegerselskapet BackerSkeie og har flere års ledererfaring fra Arbeidsdirektoratet.

 • petter@meyerhaugen.no
 • 959 79 054

Sverre Haugen

Partner

Sverre har erfaring som IT-utvikler og har tidligere arbeidet som rekrutteringsansvarlig i konsulentselskapet Accenture. I tillegg har han vært daglig leder i Nova som drifter Nordens største talentnettverk. Sverre har hjulpet flere av de største aktørene i norsk arbeidsliv med employer branding og rekruttering av topptalenter, både i privat og offentlig sektor. I 2016 gav Sverre ut boken Jobbsøkerkoden hvor han formidler arbeidsgivers perspektiv og hvordan man bør tenke og kommunisere som jobbsøker. Sverre er en engasjert og ettertraktet foredragsholder som brenner for rekrutteringsfaget, nettverksbygging, motivasjonsteori og kommunikasjon.

 • sverre@meyerhaugen.no
 • 924 01 771

Veronica Truong Jensen

Manager og Bid Manager

Veronica har erfaring med rekruttering fra A-Å av fagspesialister, mellomledere og toppledere innen privat og offentlig sektor. Hun har jobbet som seniorrådgiver og fagansvarlig for offentlig sektor i Dynamic People, med egen portefølje innen ulike bransjer og fagfelt. Blant annet har hun erfaring med krevende rekrutteringer innen informasjonssikkerhet. Veronica har også erfaring fra rekrutteringsselskapet Amrop Delphi AS. I tillegg til dette har hun mange års erfaring innen administrasjon, prosjektkoordinering og teamledelse fra selskaper som McKinsey & Company og Credo Partners. Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo med bachelor i kultur- og samfunnsfag (kriminologi) og rettsvitenskap.

 • veronica@meyerhaugen.no
 • 918 52 885

Ingrid Sæthre

Manager

Ingrid rekrutterer ledere og spesialister til digitale og kommersielle roller. Som tidligere toppidrettsutøver har hun spisskompetanse på målforståelse og prestasjonsfokus. Dette koblet med genuin forståelse av samspill i organisasjoner gjør henne til en god rådgiver for virksomheter med høye ambisjoner og målrettede ansatte . Ingrid har mange års erfaring med ledelse av kompetansemiljøer innen salg og helseformidling. Hun er opprinnelig utdannet tannlege og er tidligere profesjonell fotballspiller i Toppserien og for det norske landslaget.

 • ingrid@meyerhaugen.no
 • 942 87 344

Henrik Andersson

Partner

Henrik løser krevende rekrutteringsoppdrag innen teknologi og kommersielle roller, fra spesialist til toppledernivå. Han har tidligere jobbet som rekrutteringsansvarlig i Storebrand. Ved siden av rekruttering var han ansvarlig for Storebrands satsning på arbeidsgiverprofilering og sommerprogrammet for studenter, Storebrand Sandbox. Henrik er utdannet økonom, med videreutdannelse innen HR og prosjektledelse fra BI. Han er DNV GL sertifisert rekrutterer, og erfaren bruker av en rekke ulike testverktøy, blant annet Aon. Henrik er hyppig brukt som jobb- og karriereekspert i Aftenposten, E24, Finansavisen og VG.   

 • henrik@meyerhaugen.no

Bård Idås

Partner

Bård har erfaring som toppleder, HR-direktør, redaktør og journalist. Han har vært konstituert sjefredaktør og administrerende direktør i NTB, daglig leder i Arkitekst, og journalist i flere nyhetsmedier, blant annet Aftenposten. Han har også jobbet som organisasjons- og strategidirektør, med ansvar for HR, organisasjonsutvikling og forretningsstrategi. Bård har erfaring som hodejeger fra Raadgiverhuset og har over tid rekruttert over 100 ledere og fagspesialister til både private og offentlige virksomheter. Bård har en cand. philol. fra Universitet i Oslo, journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo, og utdanning innen strategisk HR-ledelse fra BI i Oslo.

 • baard@meyerhaugen.no
 • 950 44 483

Ellen Ruth

Manager og Salgsdirektør

Ellen har lang ledererfaring fra større selskaper innen salg,markedsføring og forretningsutvikling. Hun jobbet i mange år som salgsdirektør i Amedia der hun ledet flere store endringsprosesser i forbindelse med kommersialisering av digitale forretningsmodeller. Hun har også tidligere erfaring fra de internasjonale selskapene Abbott og Rentokil Initial. De siste årene har hun jobbet som Manager Executive Search for Badenoch + Clark med særlig fokus på rekruttering til kommersielle lederroller, samt krevende spesialiststillinger. Ellen engasjerer seg i kontinuerlig  kompetanseutvikling og er opptatt av sunn prestasjonskultur og tverrfaglig samarbeid. Hun har en bachelor i internasjonalmarkedsføring fra NMH / Frankrike og Consulting-programmet på Executive Master of Management på BI.

 • ellen@meyerhaugen.no
 • 907 28 963

Tomas Kersten

Manager

Tomas Kersten har mer enn ti års erfaring med rekruttering av ledere og fagspesialister spesielt innenfor IT, Bygg og anlegg, både i privat og offentlig sektor. Tomas kommer fra stillingen som Partner og head of search i Dynamic People og før dette partner i Tennebø & Partners. I tillegg til å tilføre merverdi gjennom kandidater som kan komplimentere teamet med spisskompetanse selskapet vokser på, er Tomas spesielt fokusert på å identifisere selskapets kultur, miljø og tiltrekningskraft for best mulig match med kandidaters indre motivasjon. Tidligere Jobbet han i idretten, som sportssjef Heming alpin og deretter som landslagstrener i skicross i OL sesongen 2009/10. Tomas er fortsatt engasjert i idretten og innehar styreverv i både klubb og forbund.

 • tomas@meyerhaugen.no
 • 930 22 522

Daniel Pedersen

Manager

Daniel har jobbet med rekruttering i 13 år og har innehatt alt fra rådgiver- til lederroller med fagansvar. Hans primærfokus er IT- og tekniske roller der han har jobbet med alt fra volumrekrutteringer til tyngre lederstillinger. Han har bakgrunn fra blant annet IT-konsulentselskapet Accenture, oppstarten til Tesla Motors i Skandinavia, og rollen som Rekrutteringsansvarlig i IT-konsulenthuset Experis (som inkluderer både Ciber & AVAN). Han har også designet og vært ansvarlig for Experis Cibers årlige Summer Internship og aktiviteter sentrert mot studentmiljøene. Daniel er Master of Business Administration (MBA) med spesialisering i HR fra Cardiff University i Wales. Han er en erfaren bruker av Aons ulike testverktøy.

 • daniel@meyerhaugen.no
 • 406 01 792

Øystein Gjuvsland

Manager

Øystein har mer enn 20 års erfaring innen rekruttering. Han har tidligere startet opp og drevet eget selskap innenfor rekruttering, og de siste 14 årene har hans fokus vært innen tekniske fag og lederrekrutteringer. Øystein jobber spesielt mye mot stillinger innenfor Engineering, Bygg og Anlegg, som krever omfattende search, og han har erfaring med å jobbe med mange av de store aktørene i bransjen. Øystein har sin utdannelse fra BI og siviløkonomistudiet, og er DNV GL sertifisert rekrutterer. Som rådgiver er han tillitsskapende og kunnskapsrik. Han setter seg godt inn i kultur og arbeidsoppgaver hos kunden, slik at han kan fungere som en overbevisende ambassadør ovenfor kandidater han snakker med. Han er svært kvalitetsbevisst i sine prosesser og opptatt av fremgang og effektivitet for sine oppdragsgivere.

 • oystein@meyerhaugen.no
 • 991 10 955

Gabriella Hernando Nyborg

Seniorrådgiver

Gabriella har erfaring med rekruttering av fagspesialister, mellomledere og toppledere innen privat og offentlig sektor. Hun har erfaring frakomplekse rekrutteringsprosesser i et bredt spekter av bransjer. I tillegg til dette har hun flere års erfaring innen administrasjon og prosjektkoordinering. Hun har erfaring fra rekrutteringsselskap som Egon Zehnder, ISCO Group og Dfind. Gabriella legger stor vekt på åpenhet, og målet er å skape transparente og profesjonelle rekrutteringsprosesser. Hun er sertifisert på totalt 35 testverktøy fra Cut-e, inkludert evne-, personlighets- og ferdighetstester.

 • gabriella@meyerhaugen.no
 • 454 18 002

Silje Sørensen Hem

Seniorrådgiver

Silje har erfaring med research og rekruttering innen salg, IT og kommersiell ledelse. Hun har tidligere hatt som hoved fokus å finne markedets fremste talenter innen salg og ledelse, og har i dag IT- og tekniske roller som primærfokus. Hun er utdannet ved Høyskolen Kristiania med bachelor i HR og personalledelse.

 • silje@meyerhaugen.no
 • 994 09 555

Mona Linn Hegdal

Seniorrådgiver

Mona har jobbet bredt innen diverse HR relaterte stillinger i offentlig sektor siden 2014. Hun har også bakgrunn fra ledelse og butikkdrift i dagligvarebransjen. Mona har bred erfaring fra kommunal og statlig sektor og bistått i flere organisasjonsutviklingsprosjekter. Her har hun jobbet med etablering av ny organisasjonsstruktur, rådgivning og lederstøtte. Mona har også vært ansvarlig for å bygge opp rammeverk og gjennomføre rekrutteringsprosesser ved oppbygging av nye organisasjoner. Hun har bred erfaring med offentlige rekrutteringsprosesser og god kjennskap til retningslinjer og offentlige lovkrav. Hegdal er utdannet ved Handelshøyskolen BI med en bachelor innen Varehandelsledelse, en mastergrad fra Høyskolen i Buskerud i Strategi og kompetanseledelse. Gjennom studiene har hun deltatt i internasjonale samarbeidsprosjekter innen Innovasjon og tjenestedesign ved Stanford University.

 • mona@meyerhaugen.no
 • 922 40 703

Siv Ulbrandt Thoresen

Office Manager

Siv har lang og bred erfaring fra servicebransjen, hvor hun har jobbet med det meste innen hotelldrift. Hovedområdene har vært booking, administrasjon, restaurant og konferanse. De siste årene har hun jobbet som konferanse- og restaurantsjef i Thon Hotels. Som MeyerHaugens Office Manager, er Siv den første du møter når du kommer til våre lokaler. Hennes hovedfokus er å tilrettelegge slik at alle, både ansatte og du som besøkende, får en hyggelig opplevelse hos MeyerHaugen. Siv er utdannet ved Høyskolen Kristiania med bachelor i Hotelladministrasjon- og relasjonsledelse.

 • siv@meyerhaugen.no
 • 930 83 142

Birgitte Enger

Digital spesialist

Birgitte har flere års erfaring fra kommunikasjonsfaget, innen både privat- og offentlig sektor, blant annet hos Helse- og omsorgsdepartementet og Finanstilsynet. Før Birgitte kom til MeyerHaugen bodde og jobbet hun i Karibia, for det internasjonale konsernet Trading InternationalGroup Inc. Birgitte har troen på at god kommunikasjon gjør alles liv enklere. Hun brenner derfor ekstra for god informasjonsformidling. Som digital spesialist hos MeyerHaugen skal Birgitte sikre at vi er tilgjengelig i digitale flater og at våre kunder får en best mulig kommunikasjonsopplevelse. Birgitte har en bachelor i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, hvor hun gikk ut som beste student i sin klasse.

 • birgitte@meyerhaugen.no
 • 902 51 021

Bjørnar Angell

Manager

Bjørnar jobbet med kommunikasjon i Finansdepartementet før han kom til MeyerHaugen. Han har vært rådgiver for flere toppledere, inkludert tre finansministre. I ti år jobbet han i Forbrukerrådet med markeder som finans, dagligvare, strøm og ledet flere komplekse prosjekter. Han har bred erfaring med kommunikasjon og media i ulike roller både bak og foran kamera, og har jobbet på de fleste nivåer av offentlig sektor; lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til å ha vært næringssjef, har Bjørnar utdanning som prosjektleder fra NBMU og statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Bjørnar er en friluftsfyr som både trives på luftige fjelltopper og bortgjemte stier i marka.

 • bjornar@meyerhaugen.no
 • 952 00 350

Katrine Feyling

Manager

Katrine har erfaring med rekruttering fra A-Å av fagspesialister og mellomledere fra privat og humanitær sektor. Hun har vært rekrutteringsansvarlig i flere selskaper og har med dette også erfaring med Employer Branding og Onboarding. Katrine er opptatt av å sikre en god rekrutteringsprosess både for oppdragsgiver og kandidat.

Katrine er erfaren bruker av testverktøy og sertifisert hos flere leverandører. Katrine er utdannet fra Universitetet i Oslo med en bachelorgrad i psykologi og fag fra juridisk fakultet.

 • katrine@meyerhaugen.no
 • 977 58 731

Karoline Mari Bjørndal

Rådgiver

Karoline har erfaring innen salg og rekruttering. Før hun kom til MeyerHaugen jobbet hun som rekrutteringskonsulent hos JKS Norge. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med bachelor i arbeids- og organisasjonspsykologi. I tillegg har hun en bachelor i pedagogikk fra samme universitet, som gjør henne ekstra rustet som rådgiver i MeyerHaugen.

 • karoline@meyerhaugen.no
 • 975 12 023

Martine Minh Truong Sletne

Rådgiver

Martine har erfaring fra både in houserekruttering og rekrutteringsbyrå. Tidligere har hun jobbet som personalkonsulent hos Emerio hvor hun har bistått med bemanning og rekruttering til faste stillinger av medarbeidere og fagspesialister. Siden 2019 har hun jobbet som rekrutteringsansvarlig hos Maskineriet som er Norges største callcenter med 450 medarbeidere. Her har hun bygget opp rekrutteringsenheten. Hun har hatt totalansvar for rekruttering av medarbeidere innen salg og kundeservice til alle avdelinger i Oslo, Skien og Moss. Det siste året har Martine også jobbet mye med rekruttering til offentlig prosjekter i forbindelse med Covid-19. I forbindelse med de offentlige oppdrag var ett flertall av rekruttering av andre nasjonaliteter og språk da oppdraget krevde dette. Hun har også bistått HR med bl.a. administrative oppgaver, GDPR, Miljøfyrtårn sertifisering, bærekraftsarbeidet. I tillegg har hun vært ansvarlig for Maskineriets digitale satsning i sosiale medier. Martine har også erfaring innen administrasjonsarbeid og regnskap.

 • martine@meyerhaugen.no
 • 456 62 844