Om MeyerHaugen

Hvem er vi og hva vil vi?

Hva vil vi?

Vi har stilt oss spørsmålet: Hvorfor er rekruttering så vanskelig?

Mange organisasjoner sliter med å få tak i de rette menneskene. Samtidig opplever mange at det er vanskelig å finne de rette jobbene. Men hvorfor er det slik? 

Dette spørsmålet er utgangspunktet for etableringen av MeyerHaugen.

Når vi jobber for å løse rekrutteringsutfordringer for våre kunder leter vi samtidig etter bedre måter å rekruttere på.

Innovasjon som støtter high tech & high touch

For å vinne kampen om de beste hodene må du utnytte mulighetene teknologi gir, men du må ikke miste den personlige relasjonen. Vi kaller balansen mellom teknologi og relasjonsfokus "high tech & high touch".

Vårt mål er å gjøre rekruttering enklere for både organisasjoner og kandidater. For å få til dette kobler vi beste praksis innen rekruttering med nysgjerrighet og vilje til å utfordre etablerte tankesett.

Når vi tester nye teknologier og prosesser har vi ett mål: Å finne bedre måter å rekruttere på. Dette har ledet til arbeidsmåter som skiller oss fra mange andre:

 • Vi er 100% papirløse. Hos oss finner du verken printere eller makuleringsmaskiner. Dette bidrar til å minske vårt klimaavtrykk og gjør det mye enklere å operere i tråd med GDPR.
 • Vi har oppdaget at podcast er et effektivt tillegg til stillingsannonser. Stillingspodcast sikrer mer relevante kandidater, mer effektive intervjuer og bedre kandidatopplevelse
 • Vi tilbyr digital nano-læring som sikrer relevant, skalerbar og effektiv kursing i rekruttering, uavhengig av geografi

Du skal merke verdiene våre når du jobber med oss

Nysgjerrighet

Kunnskap er til for å deles og uten nysgjerrighet ville vi hatt lite å dele. Vi lurer på hva som driver jobbsøkere og hvordan arbeidsgivere kan forbedre prosessene sine. Vi engasjerer oss i hvordan vi kan gjøre rekruttering bedre, og vi er alltid åpne for å prøve noe nytt.

Ekte

Rekruttering handler om tillit. Enten du er jobbsøker eller arbeidsgiver, står du sterkest når du kommuniserer et riktig bilde av deg selv. Vi som jobber i MeyerHaugen er veldig forskjellige, men vi har noen ting til felles: Vi tør å være oss selv, og elsker når du er den du er!

Raushet

Vi ønsker å hjelpe og deler gjerne gode idéer. Vårt mål er å bidra til positiv endring og det er vanskelig å få til alene. Derfor deler vi informasjon og erfaringer. Hvis andre kan bygge videre på det vi gjør, får flere glede av det. Ikke vær redd for å si i fra hvis du tror vi kan hjelpe noen. Det er det vi ønsker.

Åpenhet

Vi tror på åpenhet. Når du samarbeider med oss kan du forvente ærlige tilbakemeldinger og god informasjon. Hvis vi ser rom for forbedringer sier vi i fra. Som kandidat kan du forvente at vi i stedet for å selge en rolle til deg, gir deg et reelt grunnlag for å gjøre en vurdering.

Hvem er vi?

Sverre Haugen

Partner

Sverre har erfaring som IT-utvikler og har tidligere arbeidet som rekrutteringsansvarlig i konsulentselskapet Accenture. I tillegg har han vært daglig leder i Nova som drifter Nordens største talentnettverk. Sverre har hjulpet flere av de største aktørene i norsk arbeidsliv med employer branding og rekruttering av topptalenter, både i privat og offentlig sektor. I 2016 gav Sverre ut boken Jobbsøkerkoden hvor han formidler arbeidsgivers perspektiv og hvordan man bør tenke og kommunisere som jobbsøker. Sverre er en engasjert og ettertraktet foredragsholder som brenner for rekrutteringsfaget, nettverksbygging, motivasjonsteori og kommunikasjon.

 • sverre@meyerhaugen.no
 • 924 01 771

Petter Meyer

Managing Partner

Petter rekrutterer ledere og spesialister for en rekke større virksomheter, både i privat og offentlig sektor. Han har over tid bygget et stort nettverk av kompetente kandidater innen ulike fagfelt. Petter har bred erfaring fra krevende rekrutteringsoppdrag, både nasjonalt og internasjonalt. Han har tidligere jobbet som rekrutteringssjef i Norges Bank hvor han ledet sentralbankens arbeid med rekruttering og employer branding. Petter har vært partner i hodejegerselskapet BackerSkeie og har flere års ledererfaring fra Arbeidsdirektoratet.

 • petter@meyerhaugen.no
 • 959 79 054

Veronica Truong Jensen

Manager og Bid Manager

Veronica har erfaring med rekruttering fra A-Å av fagspesialister, mellomledere og toppledere innen privat og offentlig sektor. Hun har jobbet som seniorrådgiver og fagansvarlig for offentlig sektor i Dynamic People, med egen portefølje innen ulike bransjer og fagfelt. Blant annet har hun erfaring med krevende rekrutteringer innen informasjonssikkerhet. Veronica har også erfaring fra rekrutteringsselskapet Amrop Delphi AS. I tillegg til dette har hun mange års erfaring innen administrasjon, prosjektkoordinering og teamledelse fra selskaper som McKinsey & Company og Credo Partners. Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo med bachelor i kultur- og samfunnsfag (kriminologi) og rettsvitenskap.

 • veronica@meyerhaugen.no
 • 918 52 885

Ingrid Sæthre

Manager

Ingrid rekrutterer ledere og spesialister til digitale og kommersielle roller. Som tidligere toppidrettsutøver har hun spisskompetanse på målforståelse og prestasjonsfokus. Dette koblet med genuin forståelse av samspill i organisasjoner gjør henne til en god rådgiver for virksomheter med høye ambisjoner og målrettede ansatte . Ingrid har mange års erfaring med ledelse av kompetansemiljøer innen salg og helseformidling. Hun er opprinnelig utdannet tannlege og er tidligere profesjonell fotballspiller i Toppserien og for det norske landslaget.

 • ingrid@meyerhaugen.no
 • 942 87 344

Henrik Andersson

Manager

Henrik løser krevende rekrutteringsoppdrag til digitale og kommersielle roller. Han har tidligere jobbet som rekrutteringsansvarlig i Storebrand, hvor han hadde ansvar for 180 rekrutteringer årlig. Ved siden av rekruttering var han ansvarlig for Storebrands satsning på search, employer branding og sommerprogrammet for studenter (Sandbox). Han rekrutterte i spennet fra toppledernivå, teknologer, forretningsutviklere til finansielle rådgivere. Henrik er utdannet samfunnsøkonom, med videreutdannelse innen HR og prosjektledelse fra BI. Henrik er DNV GL sertifisert rekrutterer og en erfaren bruker av en rekke ulike testverktøy.

 • henrik@meyerhaugen.no
 • 416 70 787

Tomas Kersten

Manager

Tomas Kersten har mer enn ti års erfaring med rekruttering av ledere og fagspesialister spesielt innenfor IT, Bygg og anlegg, både i privat og offentlig sektor. Tomas kommer fra stillingen som Partner og head of search i Dynamic People og før dette partner i Tennebø & Partners. I tillegg til å tilføre merverdi gjennom kandidater som kan komplimentere teamet med spisskompetanse selskapet vokser på, er Tomas spesielt fokusert på å identifisere selskapets kultur, miljø og tiltrekningskraft for best mulig match med kandidaters indre motivasjon. Tidligere Jobbet han i idretten, som sportssjef Heming alpin og deretter som landslagstrener i skicross i OL sesongen 2009/10. Tomas er fortsatt engasjert i idretten og innehar styreverv i både klubb og forbund.

 • tomas@meyerhaugen.no
 • 930 22 522

Bård Idås

Partner

Bård har erfaring som toppleder, HR-direktør, redaktør og journalist. Han har vært konstituert sjefredaktør og administrerende direktør i NTB, daglig leder i Arkitekst, og journalist i flere nyhetsmedier, blant annet Aftenposten. Han har også jobbet som organisasjons- og strategidirektør, med ansvar for HR, organisasjonsutvikling og forretningsstrategi. Bård har erfaring som hodejeger fra Raadgiverhuset og har over tid rekruttert over 100 ledere og fagspesialister til både private og offentlige virksomheter. Bård har en cand. philol. fra Universitet i Oslo, journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo, og utdanning innen strategisk HR-ledelse fra BI i Oslo.

 • baard@meyerhaugen.no
 • 950 44 483

Ellen Ruth

Manager og Salgsdirektør

Ellen har lang ledererfaring fra større selskaper innen salg,markedsføring og forretningsutvikling. Hun jobbet i mange år som salgsdirektør i Amedia der hun ledet flere store endringsprosesser i forbindelse med kommersialisering av digitale forretningsmodeller. Hun har også tidligere erfaring fra de internasjonale selskapene Abbott og Rentokil Initial. De siste årene har hun jobbet som Manager Executive Search for Badenoch + Clark med særlig fokus på rekruttering til kommersielle lederroller, samt krevende spesialiststillinger. Ellen engasjerer seg i kontinuerlig  kompetanseutvikling og er opptatt av sunn prestasjonskultur og tverrfaglig samarbeid. Hun har en bachelor i internasjonalmarkedsføring fra NMH / Frankrike og Consulting-programmet på Executive Master of Management på BI.

 • ellen@meyerhaugen.no
 • 907 28 963

Daniel Pedersen

Manager

Daniel har jobbet med rekruttering i 13 år og har innehatt alt fra rådgiver- til lederroller med fagansvar. Hans primærfokus er IT- og tekniske roller der han har jobbet med alt fra volumrekrutteringer til tyngre lederstillinger. Han har bakgrunn fra blant annet IT-konsulentselskapet Accenture, oppstarten til Tesla Motors i Skandinavia, og rollen som Rekrutteringsansvarlig i IT-konsulenthuset Experis (som inkluderer både Ciber & AVAN). Han har også designet og vært ansvarlig for Experis Cibers årlige Summer Internship og aktiviteter sentrert mot studentmiljøene. Daniel er Master of Business Administration (MBA) med spesialisering i HR fra Cardiff University i Wales. Han er en erfaren bruker av Aons ulike testverktøy.

 • daniel@meyerhaugen.no
 • 406 01 792