Stillingspodcast

Kandidatene du ser etter er opptatt av å finne ut hvordan det EGENTLIG er å jobbe hos dere. De lurer ikke bare på ansvarsområde og kvalifikasjonene dere ser etter. De lurer på hvorfor de skal velge denne jobben blant alle andre, og ikke minst lurer de på hvem de skal jobbe sammen med. MeyerHaugen produserer stillingspodcaster for å sikre at kandidatene forstår!

Stillingspodcast

Et viktig og godt virkemiddel for deg som har et budskap til kandidaten

En stillingspodcast er en enkeltstående podcastepisode som gir relevante kandidater mer informasjon om stillingen enn klassiske stillingsannonser og kandidatbrev. Ved å høre en usminket prat med rekrutterende leder får potensielle kandidater et mye bedre informasjonsgrunnlag enn vanlig, og de blir kjent med rollen, organisasjonen og ikke minst lederen potensielt skal velge. Ved å bruke stillingspodcast som en del av rekrutteringsprosessen vil du oppnå: 
- en mye bedre kandidatopplevelse
- flere relevante kandidater i prosess
- mer effektive intervjuer

Rekrutteringsrådet

Har du ønsket deg en norsk rekrutteringspodcast?

I MeyerHaugens podcast Rekrutteringsrådet samler vi flinke folk for å drøfte problemstillinger relatert til rekruttering. Sesong 1 av Rekrutteringsrådet utforsker "Det Trangeste Nåløyet" for å se hva vi som rekrutterere i næringslivet kan lære av miljøer med strenge opptakskrav. Lytt til podcasten for å få rekrutteringsinnspill og inspirasjon fra noen av miljøene det er aller vanskeligst å bli en del av i Norge.