Rekruttering og rekrutteringsrådgivning

Finn den rette balansen mellom high tech og high touch

Rekruttering

Vi hjelper våre kunder med å identifisere, kvalitetssikre og ansette rett person til jobben. Vi gjør målrettede søk for å finne de mest relevante profilene til rollen du skal besette. Etter kontakt med potensielle kandidater presenterer vi kvalifiserte og motiverte kandidater for deg. Gjennom prosessen hjelper vi deg med kvalitetssikring av kandidater gjennom rådgivning, tester, dybdeintervjuer eller caseøvelser.

Vårt hovedfokus er rekruttering til krevende spesialist- og lederstillinger. De fleste rekrutteringene vi løser er til krevende roller som krever tung IT-kompetanse eller sterk finansiell- eller kommersiell forståelse. Utover dette har vi har vi spisskompetanse innen rekruttering til HR, media, kommunikasjon og offentlig sektor.

Ta kontakt for en prat om hvordan vi best kan løse ditt rekrutteringsproblem.

TA KONTAKT

Stillingspodcast

Kandidatene du søker er opptatt av å finne ut hvordan det egentlig er å jobbe hos dere. De lurer ikke bare på hvilke oppgaver som skal løses og kvalifikasjoner dere ser etter. De lurer på hvorfor de skal velge akkurat denne jobben, og ikke minst lurer de på hvem de skal jobbe sammen med. MeyerHaugen hjelper deg å lage stillingspodcaster for å sikre at kandidatene forstår hva jobben går ut på!

En stillingspodcast er en enkeltstående podcast hvor relevante kandidater får mer informasjon om stillingen enn det klassiske stillingsannonser og kandidatbrev gir. En usminket prat med rekrutterende leder gir potensielle kandidater et mye bedre informasjonsgrunnlag enn vanlig, og de blir kjent med rollen, organisasjonen og ikke minst lederen.

Ved bruk av stillingspodcast i rekrutteringsprosessen vil du få:

  • En mye bedre kandidatopplevelse
  • Flere relevante kandidater i prosess
  • Mer effektive intervjuer
Hør Stillingspodcast

Rådgivning

Vi hjelper deg med å evaluere eksisterende prosesser for å finne konkrete tiltak og verktøy som gir bedre resultater og helhetlig kandidatopplevelse.

Ønsker du en mer digital rekrutteringsprosess kan vi hjelpe deg å finne den viktige balansen mellom high tech og high touch, enten det gjelder annonsering, kommunikasjon, valg av rekrutteringssystem eller pilotering av ny teknologi.

kursholder foran tavle

Innhold og kommunikasjon

Vi hjelper deg med å kommunisere rett budskap på riktig måte, enten det gjelder utvikling av employer branding-strategi, konkurrentanalyser eller konkret innholdsproduksjon.

Ta kontakt dersom du vil synliggjøre bedriftens kultur og ledelse, kommunisere merkevaren din som arbeidsgiver, eller skrive knakende gode stillingsannonser.