Bane NOR

Vil du være med på en av de større digitaliseringsinitiativene i Norge?

Hos oss får du mulighet til å jobbe i en bedrift med et viktig samfunnsoppdrag som tilrettelegger for togfremføringen i det ganske land! Jernbanen gjennomgår nå en stor modernisering, og sammen med viktige utbyggingsprosjekter skal digitalisering og ny teknologi sørge for bedre punktlighet, økt pålitelighet og sikkerhet.

Tidenes jernbanesatsing skjer nå. For å løse morgendagens transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte har vi behov for flere dyktige ansatte. Søk jobb hos oss og bli med på den viktige og historiske satsningen.

Podcast med Bane NOR

For å gi deg en bedre forståelse av Bane NOR og hva de jobber med, så har vi spilt inn en podcast med konsernsjef i Bane NOR, Gorm Frimannslund.

Det er også spilt inn podcast med hver seksjonsleder, knyttet til de ulike stillingene. Disse podcastene finner du i stillingsannonsene.

MeyerHaugens Topplederpodcast · Topplederpodcast med Gorm Frimannslund, konsernsjef i Bane NOR

Ledige stillinger

Vil du bli en del av et arbeidsmiljø som består av et høyt faglig kompetansenivå og få arbeide i en organisasjon i vekst som utfører spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver?

Bane NOR utlyser flere ulike stillinger i det som er et av Norges største digitaliseringsinitiativ.

Strategisk IAM 
løsningsarkitekt

Bane NOR setter sikkerhet høyt i alle ledd og jobber kontinuerlig med en aktiv bevisstgjøring og kompetanseheving internt i selskapet, derav blant annet relatert til IAM og sikkerhet rundt bruken av tekniske løsninger.

Linux systemekspert

Vi søker en teknisk sterk – og erfaren ressurs som ønsker en synlig rolle der det forventes at man er en faglig ledestjerne.

Virksomhets-arkitekter

Som virksomhetsarkitekt i Bane NOR, vil du være med på noen av de større digitaliseringsinitiativene i Norge.Hvis du har jobbet med å sette retning for virksomhetsarkitektur og har lyst til å påvirke virksomhetens de facto strategier kan rollen være rett den rette for deg.

Forretningsrådgiver IAM

Vi søker en person som målrettet kan bidra ut i organisasjonen med sin faglige ekspertise, samt gi rådgivning og forretningsstøtte relatert til IAM og bruken av systemløsningen.

Sjefsarkitekt digital sikkerhet

Som vår nye sjefsarkitekt for digital sikkerhet blir du en nøkkelressurs i å sørge for stabilitet – og sikkerhet i driften av nasjonal kritisk infrastruktur.

Leder sikkerhet og arkitektur

Vår nye Leder for sikkerhet & arkitektur har primærfokus å sette digital sikkerhet på dagsorden, samt påse at sikkerhet kommer tettere på forretningssiden i Bane NOR.

Seksjonsleder prosjekt og tjenesteutvikling

Du vil få ansvaret for å videreutvikle prosess og metodikk rundt tjenesteteam og prosjekter, samt bidra til koordinering på tvers for å sikre best mulig samlet leveranse fra IT.

Åpen søknad

Har du lyst til å bli med på en av Norges største digitaliseringsinitiativer, men fant ikke den perfekte stillingen på denne siden?

Du kan sende åpen søknad til:
kontakt@meyerhaugen.no